Top

Over ons

KleurlenzenKopen.nl heeft een breed assortiment kleurlenzen. Onze collectie bestaat uit: Basic lenzen, Glamour lenzen, Fun lenzen en bijbehorende accessoires. Deze lenzen zijn uitermate geschikt voor een feestje, een festival of om gewoon eens te experimenteren met kleurlenzen. Onze lenzen zijn van goede kwaliteit en zijn nog 3 maanden tot een jaar her te gebruiken. 
Onderhoud is belangrijk en daarom vind je op de trip & tricks pagina het beste advies om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw lenzen. 

Onze medewerkers hebben kennis van de producten en hebben verstand van het gebruik van kleurlenzen. U kunt daarom ook altijd bij hun terecht met al uw vragen. Zij beschikken over de juiste kennis van het product om u een passend antwoord te geven. 

KleurlenzenKopen.nl is onderdeel van RTM Publishing. Een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op het beheren en uitbouwen van kwalitatieve webwinkels in de Retail branche. Heeft u nog vragen of wilt u contact met ons opnemen dan kan dat via ons telefoonnummer of door onderstaand contactformulier in te vullen. 


RTM Publishing BV

tav KleurlenzenKopen.nl

Roswinkelerstraat 169A

7895AT Roswinkel

 

KVK nr.   64927180

BTW nr. NL855906704b01

IBAN. NL71 RABO 011 10 28 566


@