Top

Levering

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen één werkdag te laten bezorgen bij het afleveradres dat u heeft opgegeven tijdens het bestellen. Wanneer u op werkdagen voor 12 uur besteld lukt dit in 99% van de bestellingen.
 
Bestellingen worden verzekerd verstuurd (middels PostNL) of bezorgd middels de brievenbuspost van PostNL. 

Wanneer krijg ik mijn bestelling binnen?


- Als u de bestelling plaatst op maandag t/m woensdag vóór 12:00 worden de lenzen uiterlijk twee werkdagen later geleverd. 
- Als u de bestelling plaatst op donderdag vóór 12:00 worden de lenzen in 90% van de gevallen voor het weekend geleverd. Indien dit niet het geval is, worden de lenzen dinsdag geleverd. 
- Als u de bestelling plaatst op donderdag na 12:00, vrijdag, zaterdag of zondag worden de lenzen uiterlijk woensdag geleverd.

PostNL levert in veel gemeentes geen brievenbuspost op zaterdag en in heel Nederland geen brievenbuspost op maandagen. Vandaar dat bestellingen die in het weekend worden gedaan pas op dinsdag geleverd kunnen worden. 

LET Op: Bestellingen naar België hebben een extra levertijd van 4 werkdagen!
 
Als u enkel kleurlenzen heeft besteld kan uw bestelling gewoon door de brievenbus. Als u ook lenzenvloeistof erbij heeft besteld zal deze als pakketje worden verzonden. Dit heeft geen invloed op de verzendkosten. Indien u niet thuis bent zal uw bestelling worden aangeboden bij uw buren. Een afleverbewijs zal in uw brievenbus worden bezorgd, zodat u weet wanneer en waar uw bestelling bezorgd is. 
 
Indien uw bestelling niet bij de buren bezorgd wordt, zal het pakket retour worden genomen en op een later tijdstip alsnog aangeboden worden. Ook hiervoor ontvangt u bericht in uw brievenbus.
 
Als de bezorgservice het pakket na twee afleverpogingen echter niet bij u heeft kunnen bezorgen, dient u het pakket bij het postkantoor af te halen. U ontvangt hier melding van in uw brievenbus. Neem dit bericht als afhaalbewijs mee naar het postkantoor.
 
 
Kan ik op een ander adres laten bezorgen?
Ja, dat kan zeker! Tijdens het bestelproces vult u bij punt 2 uw eigen gegevens in, dat wordt het factuuradres. Bij punt 3 kunt u apart invullen wat het afleveradres moet zijn. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u iemand iets cadeau doet en het rechtstreeks wilt laten bezorgen.