Top

Glow in the dark

Binnenkort een super tof feest en wil je iets dat een beetje opvalt? Dan zijn de Glow in the Dark lenzen precies waar jij naar opzoek bent! Deze gekleurde lenzen zijn behalve volledig dekkend ook nog eens lichtgevend bij bepaalde lichtsoorten.

De Glow in the Dark lenzen lichten op bij speciale UV-lampen en blacklight. Hierdoor lijkt het net of je ogen licht geven. Een supercool effect toch? Als er geen blacklight of uv-lampen zijn dan hebben de lenzen nog steeds een opvallende kleur, alleen niet lichtgevend.

Deze lenzen zijn uitermate geschikt voor allerlei gelegenheden en je kunt de lenzen na gebruik ook nog hergebruiken. Afhankelijk van de lens die je kiest is dit van 3 maanden tot een jaar. Dit wordt vermeld bij de product informatie.

Belangrijk voor het gebruik van kleurlenzen is het onderhoud. Bij onze tips & tricks pagina vind je alles over hoe je je gekleurde lenzen het beste kunt bewaren. Ook staat hier informatie over hoe je de lenzen het beste in en uit kunt doen.

Vind je Glow in the Dark lenzen net iets te heftig? Misschien zijn dan de Anime lenzen meer geschikt voor jou. Deze lenzen hebben toch een spannend effect maar lichten niet op in het donker. Als je het gewoon leuk vindt om een keer een andere kleur te nemen kun je ook kiezen voor de Glamour of Basic lenzen. Wat je ook kiest er zit altijd wel een paar kleurlenzen voor je bij!