Top

Overige films

Kleurlenzen - Avatar

Kleurlenzen - Avatar

€ 22,95
Kleurlenzen - Dragon Eye

Kleurlenzen - Dragon Eye

€ 22,95
Kleurlenzen - Mad Hatter

Kleurlenzen - Mad Hatter

€ 22,95
Kleurlenzen - Saw Blue

Kleurlenzen - Saw Blue

€ 22,95
Kleurlenzen - Saw White

Kleurlenzen - Saw White

€ 22,95

Heb je binnenkort een feestje en wil je daar stralen als nooit te voren? Met een paar gekleurde lenzen maak je jouw outfit in een keer helemaal af. Er zijn natuurlijk tal van verschillende kleurlenzen.

Deze spectaculaire film lenzen komen in allerlei soorten. Wat dacht je van Bella uit twilight? Of misschien Voldemort uit Harry Potter? Noem een film karakter waar kleurlenzen voor zijn gebruikt en je vindt het hier in de collectie! Een andere populaire categorie is de Terminator lenzen. Hij zei het 30 jaar geleden al, maar nu is hij toch echt terug gekomen.

Je kunt de lenzen na gebruik ook nog hergebruiken. Afhankelijk van de lens die je kiest is dit van 3 maanden tot een jaar. Dit wordt vermeld bij de product informatie. Onderhoud de lenzen goed, want anders kun je ooginfecties of andere nare bijkomstigheden krijgen. In ons assortiment vind je ook speciale onderhoudskits voor je kleurlenzen.

Wil je liever iets griezeligs? Neem dan ook eens een kijkje bij onze Halloween lenzen. Als je juist meer au naturel wilt, kun je ook kiezen voor de Glamour lenzen. Deze versmelten met je eigen oogkleur waardoor de kleurlenzen extra natuurlijk overkomen.