Top

Dieren

loading
close


close
min: max:

Deze lenzen zijn ideaal voor carnaval of Halloween. Met deze speciale dieren lenzen creëer je een mysterieuze of freaky look in no-time. Deze kleurlenzen hebben allemaal een eigen ontwerp. Wat dacht je bijvoorbeeld van kattenlenzen of stoere wolf lenzen. Het zit allemaal in ons uitgebreide assortiment.

Je kunt de lenzen na gebruik ook nog hergebruiken. Afhankelijk van de lens die je kiest is dit van 3 maanden tot een jaar. Dit wordt vermeld bij de product informatie.

Belangrijk voor het gebruik van kleurlenzen is het onderhoud. Bij onze tips & tricks pagina vind je alles over hoe je je gekleurde lenzen het beste kunt bewaren. Ook staat hier informatie over hoe je de lenzen het beste in en uit kunt doen.

Wil je toch liever een andere soort gekleurde lenzen, dat kan! Wij hebben een uitgebreide collectie en daarom zit er altijd wel iets tussen waar je naar op zoek bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale film lenzen. Ga als de Terminator of als Bella uit Twilight! Als je wilt opvallen kies je voor de Glow in the Dark lenzen. Deze lichten op bij blacklight en UV-lampen.