Top

Daglenzen

Op deze pagina vindt u alle lenzen die u éénmalig kunt gebruiken. Deze daglenzen zijn ideaal als u een keer een feestje heeft en wilt opvallen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan halloween, carnaval of een tof festival gedurende de zomermaanden. De lenzen dienen op dezelfde manier gebruikt te worden als de 3 maanden lenzen of de jaarlenzen. 

Belangrijk voor het gebruik van kleurlenzen is het onderhoud. Bij onze tips & tricks pagina vind je alles over hoe je je gekleurde lenzen het beste kunt bewaren. Ook staat hier informatie over hoe je de lenzen het beste in en uit kunt doen.


Wij hopen dat je hier vindt waar je naar op zoek bent! Wil je lenzen die je vaker dan één keer kunt dragen? Kijk dan eens bij Glow in de Dark lenzen. Deze lichten op bij blacklight! Als je als doel hebt om mensen te laten schrikken, zijn er ook nog genoeg categorieën waar je kunt kijken. Begin bijvoorbeeld bij de Halloween lenzen. Nog niet wat je zoekt? Kijk dan gerust eens in een van de andere categorieën voor meer inspiratie en ideeën.