Top

Basics

Kleurlenzen - Aqua  1 tone
Bestseller

Kleurlenzen - Aqua 1 tone

€ 17,95
Kleurlenzen - Blue   1 tone
Bestseller

Kleurlenzen - Blue 1 tone

€ 17,95

Heb je binnenkort een feestje en wil je daar stralen als nooit te voren? Met een paar gekleurde lenzen maak je jouw outfit in een keer helemaal af. Er zijn natuurlijk tal van verschillende kleurlenzen.

De basic lenzen zijn perfect voor dagelijks gebruik of om een keer op een feestje een andere kleur ogen te creëren.  Deze gekleurde lenzen hebben een subtiele all-over dekking die ervoor zorgt dat je ogen een andere natuurlijke kleur krijgen.

Deze lenzen zijn uitermate geschikt voor allerlei gelegenheden en je kunt de lenzen na gebruik ook nog hergebruiken. Afhankelijk van de lens die je kiest is dit van 3 maanden tot een jaar. Dit wordt vermeld bij de product informatie.

Belangrijk voor het gebruik van kleurlenzen is het onderhoud. Bij onze tips & tricks pagina vind je alles over hoe je je gekleurde lenzen het beste kunt bewaren. Ook staat hier informatie over hoe je de lenzen het beste in en uit kunt doen.

Wil je kleurlenzen die meer opvallen? Kijk dan eens bij de Glamour lenzen.  En als je lenzen zoekt voor een thema feest kun je kijken bij de categorieën: Halloween of Film. Hier vind je opvallende lenzen gebaseerd op je favoriete filmpersonages. Laat je inspireren of doe ideeën op bij een van de vele categorieën op deze website.